Договір публічної оферти

Загальні положення

1.1. Ця оферта є офіційною пропозицією Секс-шопа Шури-Мури, далі за текстом — «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі за текстом — «Договір», і розміщує Публічну оферту ( пропозиція) на офіційному інтернет-сайті Продавця "https://shury-mury.ua/" (далі - "Інтернет-сайт").

1.2. Моментом повного та безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

Поняття та визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають такі значення:

* «товар» - моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;

* «Інтернет магазин» - відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи чи послуги шляхом вчинення електронної угоди.

* «Продавець» - компанія, що реалізує товари, які представлені на Інтернет-сайті.

* «Покупець» - фізична особа, яка уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

* «Замовлення» - вибір окремих позицій із переліку товарів, зазначених Покупцем під час розміщення замовлення та проведення оплати.

Предмет Договору

3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується сплатити та прийняти Товар на умовах цього Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, у тому числі:

-  добровільний вибір Покупцем товарів у Інтернет-магазині;

- самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;

- оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;

- обробка та доставка замовлення Покупцю у власність на умовах цього Договору.

Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину та наявний.

4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовлення у будь-якій кількості.

4.3. За відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний повідомити Покупця (по телефону або через електронну пошту).

4.4. За відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від цього товару, анулювати замовлення.

Порядок оплати замовлення

Накладеним платежем

5.1. Оплата здійснюється за фактом отримання товару у відділенні транспортних компаній за готівку в гривнях.

5.2. При ненадходженні коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

Умови доставки замовлення

6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де здійснюється видача замовлень.

6.2. Разом із замовленням Покупцеві надаються документи відповідно до законодавства України.

Права та обов'язки сторін:

7.1. Продавець має право:

- в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов'язаний:

- своєчасно сплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

- оформити замовлення в Інтернет-магазині;

- оформити електронний договір;

- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

Відповідальність сторін

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору у порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

- змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

- за незначну невідповідність кольорової гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різну колірну передачу моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей;

- за зміст та правдивість інформації, що надається Покупцем під час оформлення замовлення;

- за затримку та перебої у наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

- за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою цього доступу до мережі Інтернет;

- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна та пароля третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилася інша особа) особам або їхньому майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити та запобігти розумним способам..

8.5. Сторони докладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цієї угоди за умови попередньої публікації її на сайті https://shury-mury.ua/

9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець відповідає за достовірність зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформлення замовлення та подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збирання, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних у розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти).

9.5. Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію».

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця безкоштовне.

9.7. Інформація, що надається Покупцем, є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно з метою обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцю, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та ін..

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару до Інтернет-магазину здійснюється відповідно до чинного законодавства України..

10.2. Повернення товару до Інтернет-магазину здійснюється за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцю.

Термін дії договору

11.1. Електронний договір вважається укладеним з моменту отримання особою, яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції у порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару шляхом повернення коштів.

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, у разі невиконання однієї із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

Звертаємо вашу увагу на те, що інтернет-магазин «Шури-Мури» на офіційному інтернет-сайті https://shury-mury.ua/, має право, відповідно до законодавства України, надавати право користування інтернет платформою ФОП та юридичним особам для реалізації товару.

Політика конфіденційності

Ми цінуємо конфіденційність особистої інформації наших користувачів. Використовуючи в роботі з Інтернет-ресурсами всі доступні можливості мережі, ви можете бути абсолютно спокійні на рахунок збереження особистої інформації.

Дані, які користувачі надають під час заповнення реєстраційної форми або під час інших маніпуляцій, застосовуються лише в обумовлених у "Злагоді з розсилкою" випадках. Переважно, особиста інформація використовується для підготовки спеціальних Продуктів і Послуг, у тому числі, для СМС-розсилок. Також в угоді є пункти, які обумовлюють особливі випадки, коли якісь дані можуть бути передані третім особам..

Дані, необхідні для сайту

Необхідні для сервісу дані - то ті пункти, що заповнюються в реєстраційній формі, а саме Ім'я та E-mail. Таким чином користувач добровільно погоджується на отримання листів від інтернет-магазину Шури-Мури..

Ціль збору особистої інформації

Інформація про користувача використовується для надсилання замовлення та надсилання йому на електронну пошту листів розсилки. Ім'я, яке вказується у реєстраційній формі, необхідне для особистого звернення. У листі від компанії ви отримуватимете інформацію про товари та акції.

Вся надана інформація не передається третім особам. Винятком із правила може лише виконання вимог законодавства, що передбачено в Угоді. Особисті дані користувачів зберігаються на спеціальних серверах Unisender, де вся інформація захищена та може використовуватись лише у зазначених Угодою випадках.

За користувачем залишається право відмовитись від розсилки. Тоді його ім'я та електронну адресу буде автоматично видалено з бази даних сервісу поштових розсилок. Для цього достатньо лише одного кліку миші на відповідному пункті, який є у кожному отриманому листі. Щоб відписатися від розсилок у SMS, зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом..

Як відбувається використання особистих даних

Сайт https://shury-mury.ua/ використовує Cookies та інформацію про користувачів сервісу Google Analytics.

З їхньою допомогою відбувається збір даних про переміщення відвідувачів по сайту. Такий контроль дає можливість покращувати та вдосконалювати роботу ресурсу. Даний підхід дозволяє краще орієнтуватися на переваги відвідувачів і створювати цікавий для користувачів контент.

У налаштуваннях кожного браузера можна заборонити надсилання Cookies або вказати на необхідність підтвердження кожної відправки. Ці дії, звичайно, збережуть вас від поширення інформації про ваші переміщення в мережі, але при цьому деякі сайти та можливості будуть недоступні.

Захист персональних даних

Для забезпечення конфіденційності інформації про користувачів ми вживаємо різних заходів безпеки, у тому числі адміністративних, управлінських та технічних. Відповідно до міжнародних стандартів контролю, ми не тільки збираємо дані, а й несемо повну відповідальність за їх збереження. Кожен співробітник нашої компанії усвідомлює всю важливість дотримання необхідних заходів контролю, а також норм та вказівок, ухвалених у Угоді.

Але, незважаючи на високі рівень забезпечення збереження ваших персональних даних, користувачеві також необхідно дотримуватися певних правил. Працюючи в Інтернеті, будьте обережні та не розповсюджуйте свої особисті дані.

Наші розробники роблять все можливе, щоб запобігти можливості витоку інформації, необґрунтованого використання та зміни персональних даних. Але 100% гарантії не може надати жоден інтернет-сервіс, оскільки від незаконного злому системи не застраховано ніхто. Хакерська атака може створити умови для отримання даних іншими людьми.

Для з'ясування будь-яких питань безпосередньо з адміністрацією сайту можна надіслати лист за адресою support@shury-mury.com.ua